19. september 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Det nye Europa

... fri weekend og meget mere.

I dette program præsenterer vi en række spændene europæiske rejsemål. Nogle har som Sct. Petersborg, Moskva og Prag oplevet dramatiske ændringer, andre som vore tre baltiske lande eller Kroatien og Slovenien er nye og spændene demokratier på vej frem i en hastig udvikling. Atter andre som Wien, Budapest og Helsinki har i mange år været berømmet for deres kulturliv og smukke arkitektur. 

Men fælles for alle vores weekendrejser er at de sætter god smag, mod på livet og passion for god kunst, imponerende arkitektur og et blomstrende kulturliv i højsædet. Vi har
Kirovballetten i Sct. Petersborg, Hunderwassers tankevækkende hus i Wien, et spændene ungarsk køkken i Budapest, Karlbroen i Prag og den finske sauna.

Vi introducerer også nogle rejsemål, som endnu har den store turisttilstrøming tilgode. Nogle ligger på flere måder lidt væk fra alfarvej. Vi gør det ikke for at være specielle, men fordi vi gerne vil dele ud af vore oplevelser. Har man først én gang nydt et glas koldt vin i bjergene ved Kruja i Albanien eller oplevet den charmerende atmosfære en forårsdag i transsylvanske Brasov, har man tabt sit hjerte.


Klik på de enkelte destinationer
herunder, for at læse mere


Albanien Belgien
Bulgarien Estland
Finland Hviderusland
Kroatien Letland
Litauen Polen
Rumænien Rusland
Slovakiet Slovenien
Tjekkiet Ukraine
Ungarn Østrig


Programmet er lagt an på weekendpakker, som includerer fly tur/retur samt to overnatninger på gode hoteller. Det er et meget fleksibelt program. Vil man have en extra nat eller en hel uges ophold klarer vi også det. Blot er det altid en betingelse at man er bortrejst natten mellem lørdag og søndag. 

Begrænsningens kunst er svær. Vores verden er meget større end de håndfulde destinationer, som vi præsenterer her i programmet. Har De specielle ønsker som ikke findes i programmet så kontakt vores salgsafdeling. Vi skræddersyr gerne specielle arrangementer både for individuelt rejsende og grupper.

God rejse!
Fremadrejser


 
 

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design